söndag 12 april 2015

Hoffeträff Orust 28:e mars

Lördagen den 28:e mars så var det dags för första hoffeträffen med Hoffar i Väst 2015 i samarbete med västra lokalområdet. Vädret visade att det skulle bli regn men vi hade förmånen att få ha hyrt Bua-hallen, Henån, som är ett ridhus som det inte rids i. Men så ändra vädret sig och visade sig från sin bästa sida, sol men kallt på morgonen. Vi var ca 8 personer och desto fler hundar. Amanda och hennes Rex började inomhus och Linda och Alice på utsidan.

Tyvärr så blev det inga kort på Amanda och hennes goa Rex. Vi valde att vara ute i solen när den sken. Det blev egenträning. Här är det Zigge med matte Jessica.

Camillas Crezpo kan gå mellan benen, backa mellan benen.

Ina och hennes gäng var också på plats. Mindi som numera tävlar i Rally tyckte att matte roa henne med apporten.

Solen lyste och såklart var det grillning till fika… men dessa engångsgrillar ;o( Tack Eric som lyckades få fart på en av två. Nästan gång blir det riktigt grill!

Mindi och Zimla körde vi gör likadant.


Crezpo visar matte att han såklart också kan hålla apporten.

Ipzy med husse skulle inte vara sämre så apport tränades här också.

Fika och fika, vart är vårt fikabord?

Dagen gick fort när man har trevligt och solen valde att försvinna så då var ridhuset så gött, att kunna ta ett pass i också. En del gick på prommis på slingorna runt klubben. Men tyvärr inga kort från passet inne i ridhuset på eftermiddagen heller. Ett bra ridhus, med bra underlag, trevliga slingor att gå på och en mysig klubb. Vi blev ett gott gäng och vädret var på rätt sida, kunde inte önska så mycket mer. Nu är vi i funderingarna på fler träffar, så leta upp hoffar i väst på fb och gå me så ser ni vad som är på G. Man kanske är på en helgtur till nån vän eller något så skriv och hojta till om man vill ha lite träff. Som det ser ut nu så planeras det eventuellt en träff lite norr om Uddevalla, Orust och södra Göteborg. 
//Patrica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar